Moni ihminen on ihmetellyt mun pieniä valintoja. Sellaisia, joita pidän itsestään selvinä. Teen jotkut asiat eri tavalla, koska en välttämättä aina halua toimia tietyn kaavan mukaan.

Ensimmäinen valinta, jota jotkut tutut ihmettelivät, oli minun valintani, joka liittyi konfirmaatiossa tehtävään siunaukseen. Valitsin, että konfirmaatiossa minut siunaa miespuoleinen kummini. Kun kerroin asiasta, jotkut ihmettelivät sitä suuresti! He kysyivät, eikö kummitätini pääse sinne, vai mikä on. Sitten selitin, että tämä, joka minut siunaa, ei ollut sylikummini..jne.

Toiseksi ihmeteltiin suuresti sitä, että lähdin mökille perheeni kanssa juhannuksena. "Miten 14-vuotias muka voi lähteä mökille?", oli yleinen kysymys. Onko se joku harminaisuus? Tietysti lähdin mökille, koska näin siellä isovanhempani ja serkkutyttöni, joka on 9v.Mikään ei voisi ola mukavampaa kuin loma perheen kanssa mökillä.
   Juhannustekstareissa valiteltiin kylmyyttä ja hyttysenpuremia, joita suuresti ihmettelin. Olivatko kaverini varustautuneet hellevaatteilla juhannuksen viettoon?! Minulla oli mukana lämmintä pitkähihaista ja muuta lämmintä vaatetta. Hyttysmyrkky on myös oiva keksintö. Tosin, en käyttänyt sitä kuin kerran.
   Ja ennen kaikkea - asenne on suuri vaikuttava asia mökkilomailuun. Jos lähdetään nenä nyrpällään mökille, loma on jo pilalla. Mutta jos mukaan ottaa kassillisen hyvää, reipasta mieltä juhannus on todella onnistunut!

Ja nyt on edessä 5 päivän perheloma Luumäen Taavetissa. Odotan sitä innolla. Saa syödä seisovasta pöydästä, on paljon ohjelmaa ja hyvät uimarannat. Loma perheen kanssa onnistuu jokaiselta, kun vähän yrittää!